Kodujuustu-šokolaadi pannkoogid
Nagu ikka, siis tekkis ka see retseptike siin tänu sellele, et poes polunud ammu käidud ja külmkapp polnud just kõige paremini varustatud. Aga tulemus maitseb nii, et teinekord võiks täitsa spetsiaalselt nende koostisainete toomiseks poeskäigu ette võtta küll. Need pannkoogid on mõnusalt kakaosed, samas mitte väga rammusad ja koos värskete marjadega ülimõnusad.
Maasikad, mis hetkel turul saadaval maitsevad kusjuures täitsa maasika moodi ja hoolimata viimasel ajal ilmunud artiklitest, mis maasikad kõige mürkidega pritsitumaks viljaks on tituleerinud, siis ma usun, et mõistlikus koguses need siiski liiga palju kurja ei tee. Kuigi kodumaised marjad on loomulikult üle kõige, aga nendeni paraku läheb veel ikka hunnikutes aega.
Maasikate asemel sobib neile pannkookidele lisandiks sobitada loomulikult täpselt seda, mis parasjagu isutab või kapis olemas on – muid marju, küpset mangot või eriti suurtele maiasmokkadele veel lisaks šokolaadikastet. Nagu juba tavapärane, siis mu retsept väga magus ei ole, seega võite vabalt ka siirupit juurde lisada. Pühapäevaseks hommikusöögiks sobivad need igal juhul imeliselt!
- 150 g kodujuustu
- 2 muna (ikka vabalt ringijooksnud kanadelt)
- 60 g jahu
- suts soola
- 25 g kakaod
- 1 spl agaavisiirupit
- 1 dl vett
- Praadimiseks õli
- Serveerimiseks maasikaid või muud meelepärast
- Tõsta kodujuust ja munad ühte kaussi kokku ning töötle saumikseriga ühtlaseks.
- Lisa segule jahu, sool, kakao ning agaavisiirup ning sega ühtlaseks.
- Viimasena sega juurde vesi.
- Prae keskmisel kuumusel väikesed armsad pannkoogid mõlemalt poolt krõbedaks.
Ole esimene, kes kommenteerib