Pane ahi 200 kraadinin eelkuumenema ning kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Lõika lillkapsas pooleks ning seejärel keskmisest osast umbes 2cm pakusused viilud - südamik hoiab neid kenasti koos. Kui südamiku osa on väljast väga kiuline, siis võid selle ära koorida, aga muidu jäta kapsast alles nii palju, kui võimalik.
Kuumuta pannil tibake võid või õli ning küpseta lillkapsaviilud selles mõlemalt poolt krõbedaks - kulub umbes 2 minutit kummaltki poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Siis tõsta viilud ahjuplaadile ning rösti neid pöördõhu režiimi kasutades 20 minutit. Piilu vahepeal ahju ja keera steigid vajadusel ettevaatlikult ümber.
Ülejäänud lillkapsas tükelda ning pane samale pannile, kus just steike praadisid. Prae ka need kergelt läbi, maitsesta soolaga, kalla peale 1 dl keevat vett, kata pann kaanega ning lase neil umbes 10 minutit keskmisel kuumusel pehmeneda.
Kui pannil hauduv lillkapsas on pehme, siis tõsta see ümber kuumakindlasse kaussi ning püreeri koos kookospiima ning sidrunimahlaga ühtlaseks. Maisesta soola ja pipraga.
Serveerimiseks jaota püree taldrikute vahel, tõsta sellele lillkapsasteik ning lisa taldrikule ka dukkah, granaatõunaseemned ning koriandriõli.