Alusta sellest, et lõikad suvikõrvitsa umbes 1,5 cm paksusteks kangideks. Kui kasutad suuremat ja pisut ülekasvanud suvikõrvitsat, siis kindlasti eemalda seemned. Sega suvikõrvitsakangid soolaga läbi ning jäta 10 minutiks seisma.
Klopi muna lahti ja maitsesta soola ja pipraga.
Sega kokku parmesan ja kama. Maitsesta soola, pipra ja kuivatatud oreganoga.
Kuivata suvikõrvitsad hoolega köögipaberi abil. Võid neid lausa veidike välja väänata. Pane need kaussi, raputa jahuga üle ning sega õrnalt läbi.
Pane õli sügavasse panni või potti kuumenema. Kui sul on fritüür, siis võid loomulikult seda kasutada. Ma ise panen tavalisel panni põhja umbes 2 cm õli ning keeran küpsetatavat lihtsalt vahepeal ringi.
Kasta jahus püherdatud suvikõrvitsakangid kõigepealt munasse, seejärel kata kama-juustu puruga. Prae igast küljest kiiresti krõbedaks.
Serveeri soojalt. Ma ei tunne siia kõrvale vajadust isegi kastet serveerida. Lihtsalt otse pannilt kõhtu!