Pastataigna valmistamiseks pane jahu, munad ja pisut soola lõiketeradega köögikombaini. Töötle puruseks taignaks.
Seejärel kummuta see lauale ning sõtku kätega ühtlaseks taignaks. Kui taigen on väga kuiv, siis võid lisada minimaalselt vett.
Pane taignapall kilekotti ja jäta umbes pooleks tunniks puhkama.
Suru taigen käte vahel väga lapikuks (või kasuta isegi taignarulli), seejärel rulli pastamasinaga igal astmel 3 korda. Minu masinal on 6 astet ning jätsin mitte kõige õhema, vaid teise paksuse, seejärel lõika tagliatelleks ehk veidi vähem, kui 1cm laiusteks ribadeks
Tükelda puravikud. Kuna pastakuju on ribad, siis mina lõikasin ka seened ribadeks. Prae pannil võis keskmisel-kõrgel kuumusel kuldseks ning tõsta kõrvale. Samas võis prae ka salveilehed kuldseks.
Tükelda sibul ning prae see madalal kuumusel pehmemaks.
Vala pannile vein ning lase umbes 5 minuti jooksul kokku keeda. Siis lisa pannile ka vahukoor ning kuumuta veel umbes 5 minutit.
Kui oled serveerimiseks peaaegu valmis, siis aja keema suur potitäis soolaga maitsestatud vett. Keeda selles värsket pastat mõni minut, kuni see on al dente.
Sega värskelt keedetud pasta pannil kastmega ning lisa samasse ka praetud puravikud. Maitsesta vajadusel soola-pipraga ning kui kaste tundub liiga paks, siis lisa veidi pastakeetmise vett.
Serveeri KOHE koos praetud salveilehtedega.