Koori ja haki ingver ning sibul. Pane need keskmisel kuumusel suurele pannile õlisse pehmenema. Umbes viie minuti pärast lisa karripasta, pähklivõi, 1 dl vett ning kõik vürtsid. Sega ühtlaseks ning kuumuta 5 minutit.
Lisa pannile kõrvitsapüree ja 4 dl vett. Sega ühtlaseks ning kuumuta keemiseni.
Ribasta paprika ja tükelda suuremad lehtpeedi/spinati lehed. Kui kasutatd taimi sügavkülmast, siis ei ole vaja sulatada. Lisa need kastmele ja sega läbi.
Keeda suures potis nuudlid vastavalt pakendi juhistele.
5 minutit enne serveerimist lisa pannile krevetid ja kuumuta need kaunilt roosakaks. Seejärel sega kastmele juurde kookospiim ja tõsta see veel korraks keema. Maitse ja lisa vajadusel soola või muud (karripastad on erineva soolasusega ja mina ei pidanudki soola lisamist vajalikuks).
Nuudlid sega kastmega kokku vahetult enne serveerimist ning pigista otse taldrikusse lisaks laimimahla.
NB! Kui sa kogu kastet korraga ära ei söö, siis see säilib külmkapis mitu päeva, aga krevetid kuumuta alles vahetult enne söömist kastmes läbi ning nuudlid keeda värskelt - muidu esimesed küpsevad üle ja teised kleepuvad kokku.