Sega esimeseks marinaadiks kokku sool, suhkur, vesi ja äädikas kuni sool ja suhkur lahustuvad.
Aseta räimefileed marinaadi, sega läbi, kata anum kaanega ning jäta vähemalt üleöö külmkappi marineeruma.
Järgmisel päeval koori sibulad ja viiluta nii õhukesteks ratasteks, kui saad ja haki till.
Kurna räimedelt suurem osa esimesest marinaadist ära, et neid oleks mugavam kätte saada. Kogu marinaadi ära kohe ära vala, saad selle purkidele peale valada.
Nüüd hakka järjest purkidesse või karpidesse laduma esimeseks kihiks räimed, selle peale sibularõngad ja hakitud till ning pisut oliiviõli. Siis jälle kala, sibul, till, õli ja nii kuni purgikesed täis on. Vahepeal suru sõrmedega purgi sisu allapoole, et õhumulle kuhugi vahele ei jääks. Kui purk peaaegu täis, siis jäta pealmiseks kihiks sibul ja till ning kalla peale veel pisut marinaadi nii, et kala täielikult kaetud oleks.
Kui purgid täis, siis tõsta need külmkappi ja ideaalis võiks need enne sööma hakkamist veel järgmise päevani marineeruda, aga kui sa kannatada ei suuda, siis paari tunni pärast juba on ka väga head.