Viiluta rabarber õhukeselt ning sega kokku 100 grammi suhkruga. Jäta ootele, kuni tainast valmistad.
Eelsoojenda ahi 180 kraadini ning kata koogivormi (26-cm diameeter) põhi küpsetuspaberiga + määri ääred võiga.
Eralda munavalged kollastest. Vahusta munakollased koos 50 grammi suhkruga heledaks vahuks, seejärel lisa hapukoor ja vanilje. Viimasena sega õrnalt hulka mandlijahu, nisujahu ja küpsetuspulber.
Munavalged vahusta koos tiba soolaga eraldi tugevaks vahuks. Seejärel sega need ettevaatlikult munakollase seguga kokku.
Säti rabarberiviilud koogivormi põhja (võid seda teha nii ilusti või suvaliselt, kui tuju on) ning vala peale tainas.
Küpseta 45 minutit, seejärel tõsta vorm välja ning lase 15 minutit jahtuda. Seejärel kata koogivorm suure taldrikuga ning keera see kiiresti ümber ning saad siis vormi lihtsalt eemaldada.