Pane želatiinilehed külma vette paisuma.
Kalla külmutatud kirsid ja suhkur väiksesse potti ning säti see keskmisele kuumusele. Vahepeal sega ja vajuta juba sulanud kirsse lusikaga kergelt katki.
Sega suuremas kausis omavahel kohupiim ja Kreeka jogurt. Vahustada pole vaja, lihtsalt sega need omavahel läbi.
Kui kirsid ja suhkur on sulanud, siis keera tuli maha. Pigista želatiinilehed käte vahel kuivemaks ning lahusta need siis kirsside juurde tekkinud vedelikus korralikult segades. Lisa segule ka näpuotsatäis soola.
Sega umbes kolmandik kohupiima-jogurtisegust kirsiseguga kokku, et temperatuure ühtlustada. Seejärel kalla poti sisu ülejäänud kohupiima-jogurti segu juurde ning sega kõik ühtlaseks.
Vala täidis pisut jahtunud koogipõhjale ning tõsta külmkappi tarduma. Tardumiseks kulub mõni tund, kuid loomulikult võid koogil ka üleöö seista lasta.