Tükelda kapsas ja porru ribadeks ning pane need keskmise poti põhja kookosõliga keskmisel kuumusel praadima. Prae aeg-ajalt segades 3-4 minutit.
Lisa potti karripasta, sega ning prae veel mõned minutid kuni terve köök imeliselt lõhnab.
Vala potti puljong ning tõsta keema. Lase umbes 5 minutit podiseda. (Täpne aeg sõltub sellest, kui pikka keetmist nuudlid vajavad. Vaata seda infot pakendi pealt. Minu nuudlite keetmiseaeg on 5 minutit. Kui sinu omad vajavad rohkem, või vähem, siis tegutse loogiliselt.)
Lisa potti nuudlid ning lase neil 3 minutit keeda.
Lisa potti ka kookospiim, kana ja poolitatud kirsstomatid. Maitsesta soolaga. Tõsta potitäis uuesti keema nii, et kõik elemendid läbi kuumutatud saaks ning nuudlid oleks pehmed, aga mitte üle keenud.
Serveerimisel lisa värsket koriandrit.