Pane ahi 180 kraadi peale eelsoojenema ning kata 24cm diameetriga koogivorm küpsetuspaberiga.
Lisanipp laiskadele - pane 100 g võid kuumakindlas kausis ahju soojenemise ajal sinna sulama ja saad 0 vaevaga sulatatud või.
Hõõru kodujuust suhkruga "vähem teraliseks". Kui viitsid, siis võid isegi saumikseriga selle ühtlasemaks suristada, aga ma tavaliselt lihtsalt hõõrun selle Kitchenaidi põhjas (millega ka kõik ülejäänud komponendid kokku segan) enam-vähem ühtlaseks.
Lisa kaussi munad ja hapukoor ning sega ühtlaseks.
Lisa ikka veel samasse kaussi sulavõi ja toatemperatuuril vesi, sega ühtlaseks.
Lisa kaussi jahu, küpsetuspulber, sool ja kardemon, sega kiirelt ühtlaseks. Reaalselt ainult nii palju, et kuivaineid enam näha pole.
Enne vormi kallamist sega ka õunatükid ettevaatlikult taignasse.
Krõbeda katte jaoks sega toasoe või hakitud pähklite ja suhkruga ning laota kate enam-vähem ühtlaselt koogi pinnale.
Küpseta 180 kraadi juures 40 minutit, siis keera ahi pöördõhu režiimile ning tõsta temperatuur 220 kraadini ja küpseta veel 10 minutit kuni kate on mõnusalt krõbe,
Enne tükkideks lõikamist oleks hea, kui kook saaks pool tunnikest jahtuda, aga mõistan täielikult, kui sul nii palju kannatust ei ole :)