200gsuvikõrvitsatpeenelt riivitud, soolaga 10 minutiks seisma jäetud ning korralikult kuivaks pigistatud
50gfeta juustu
2keskmistmunaalati palun vabalt jooksnud kanadelt
1tlkuivatatud oreganot
50gjahu
0,5tlküpsetuspulbrit
Maitse järgipipart
Rapsiõlipraadimiseks
Kuidas?
Pane õli pliidile (või fritüüri, kui see sul olemas on) kuumenema
Murenda riivitud ja nõrutatud suvikõrvitsa hulka feta ning pudista oregano, maitsesta pipraga.
Sega samasse kaussi juurde munad ning viimasena lisa jahu ning küpsetuspulber. Sega kõik kergelt läbi.
Katseta väikese taignakogusega, kas õli on juba piisavalt kuum - see peab koheselt särisema hakkama, aga ei tohi kõrbema minna. Kui oled õli temperatuuriga rahul, siis vormi kahe lusika abil taignast väikesed pallikesed (liiga täpne pole vaja olla) ning kukuta need õli sisse. Küpseta
Küpseta pallikesi neid vahepeal ümber keerates kuni need on kaunilt pruunikad. Kokku umbes kaks minutit, seejärel tõsta köögipaberile korraks nõrguma ning naudi kuni need on kuumad ja krõbedad.