Soovi korral pisut musta pipart või tüümiani lisaaktsendiks
Kuidas?
Korvikeste jaoks
Sega omavahel jahud, suhkur ja näpuotsatäis soola.
Kui sul on lõiketeradega köögikombain, siis kasuta seda, et väikesteks kuubikutes lõigatud või kiiresti jahuga ühtlaseks töödelda. Kui sul ei ole köögikombaini, siis haki või noaga kiiresti jahuga ühtlaseks.
Kui taigen jääb mõnusalt kokku, siis suru see ühtlaseks palliks. Kui mitte, siis lisa 1 tl jääkülma vett ning tüütle kiiresti ühtlaseks.
Jaga taigen 12 võrdseks osaks ning suru õhukese kihina muffinivormi põhja ning äärtele nii, et taigen ulatub umbes 1 mm üle iga augu ääre.
Tõsta vorm vähemalt pooleks tunniks külmkappi.
Küpsetamiseks eelkuumuta ahi 180 kraadini. Kasuta taigna paigal hoidmiseks küpsetuskive või kuivatatud ube ning küpseta 15 minutit. Seejärel eemalda kivid ning küpseta veel 10 minutit kuni taigen on krõbe ja kuldne.
Lase korvikestel vormis umbes 10 minutit jahtuda, seejärel tõsta need vormist välja ning jahuta restil täielikult.
Lõppakord
Lõika viigimarjadest 24 ilusat õhukest sektorit ning haki ülejäänud viigimarjad väikesteks kuubikuteks.
Vahusta koor, sega see õrnalt jogurti ning vahtrasiirupiga läbi.
Jaga viigimarjakuubikud võrdselt korvikeste põhjadesse ning täida korvikesed jogurtikreemiga.
Kaunista viigimarjasektorite ja värskete vaarikatega. Soovi korral lisa veidi värskelt purustatud musta pipart või tüümianilehti.