Sulata šokolaad veevannil ning sega kokku mandlijahuga.
Suru segu õhukese kihina 20-cm diameetriga koogivormi põhja ning tõsta see kuni täidise valmimiseni külmkappi.
Täidise jaoks
Sulata šokolaad veevannil, lisa sellele toasoe toorjuust ning sega ühtlaseks.
Vahusta vahukoor eraldi anumas.
Vahusta sama miksriga kergelt läbi ka toorjuustu-šokolaadisegu. Seejärel sega ettevaatlikult vahukoor ülejäänud segu hulka. Ära enam vahusta vaid kasuta segamiseks lusikat või spaatlit.
Kalla täidis koogipõhjale, silu pealt ühtlaseks ning jäta kook külmkappi paariks tunniks settima. Kui on väga kiire, siis kasuta sügavkülma abi.
Glasuuri jaoks
Kuumuta kirsse koos suhkruga keemiseni, seejärel lisa agar-agar ning lase umbes minut aega keeda.
Lisa kakaovõi ning kuumuta edasi kuni selle sulamiseni.
Surista glasuur saumiksriga siidiseks, lase jahtuda umbes 40 kraadini ning kalla seejärel tartunud külmale koogile, lase glasuuril külgetelt alla niriseda. Kaunista kook puhastatud kirssidega ning lase veel vähemalt 10 minutit külmkapis tarduda.