Haki külm või ning sega see jahu, suhkru ja soolaga ühtlaseks. Kõige lihtsam on selleks kasutada lõiketeradega köögikombaini, aga saab hakkama ka sõrmedega. Moodustub niiske liiva taoline puru.
Kui tainas juba praegu koos püsib, siis pole vaja vett lisada. Kui mitte, siis lisa kuni 1 spl külma vett ning töötle tainas kiiresti ühtlaseks.
Kalla taigen ettevalmistatud koogivormi põhja ning suru see sõrmedega ühtlaselt põhjale ja külgedele.
Pane taignaga kaetud vorm sügavkülma ootama.
Täidise jaoks
Riivi toasooja toorjuustu sisse martsipan ning sega see enam-vähem ühtlaseks. Seejärel lisa täidisele munad ning sega korralikult.
Lõika õunad pooleks, eemalda südamik ning viiluta õunapoolikud.
Lõppakord
Eelkuumuta ahi 225 kraadini. Kui ahi on kuumuse saavutanud, siis võta sügavkülmast koogipõhi, torgi see kahvliga auklikuks ning küpseta 15 minutit kuni põhi on saavutanud ilusa kuldse tooni.
Vähenda ahju kuumus 180 kraadini.
Vala martsipanitäidis küpsenud põhjale ning selle peale säti viilutatud õunapoolikud.
Küpseta kooki umbes 40 minutit ning lase sel siis enne söömist jahtuda.