Prindi retsept

Tomati-nektariini gazpacho

Aeg kokku10 min
Portsjoneid: 2

Vaja läheb

  • 2 küpset nektariini
  • 6 küpset tomatit kõige paremad on alati enda kasvatatud :)
  • 1 viil eilset hapusaia või muud pisut vanemat saia
  • 0.5 väikest sibulat
  • 2 spl extra virgin oliiviõli
  • 1 spl palsamiäädikat
  • soola-pipart
  • Peenelt hakitud värsket kurki, nektariini, sibulat ning koriandrit serveerimiseks

Kuidas?

  • Tükelda kõik koostisosad ning viska blenderisse.
  • Surista kõik ühtlaseks, maitse ning maitsesta - õli, äädika, soola ja pipra koguse saad täpselt vastavalt enda eelistusele paika timmida.
  • Kui vähegi kannatad, siis jahuta suppi enne serveerimist paar tundi külmikus. Kui nälgi suur ja aega vähe, siis võid juba blenderdamise ajal paar jääkuubikut teistele koostisosadele juurde visata.
  • Serveerimisel lisa supile peenelt hakitud värsket kurki, sibulat, nektariini ning koriandrit.