Tükelda sibul, seller ning ingver ning pane need koos õliga potti madalale kuumusele klaasistuma. Lisa kaffirlaimi lehed. Löö sidrunheinale mõned korrad noaseljaga, et see pisut lömastuks ning oma maitseid välja annaks - viska ka see potti. Mina lisasin potti ka hakitud koriandrivarred.
Koori bataat ning lõika see 2 cm suurusteks kuubikuteks. Viska ka see potti, lisa karripasta ning kalla peale keev vesi. Kui sul juhtub olema kalapuljongit, siis see sobib ka suurepäraselt (mul ei olnud). Jäta keskmisel kuumusel podisema kokku umbes 20 minutiks kuni bataat peaaegu pehme on. Sõltuvalt nuudlite keemise ajast (vaata paki pealt) lisa ka need õigel ajal enne 20 minuti täitumist potti.
Vahepeal tükelda kala suutäie suurusteks tükkideks kala. Lisa see supile paar minutit enne valmimist koos kookospiima ning krevettidega. Ära kala üle küpseta, see peaks jääma mõnusalt tumeroosa.
Vahetult enne serveerimist pigista supi sisse laimimahl, maitsesta vajadusel veel soolaga ning lisa serveerimisel ohtralt koriandrit, rohelist sibulat ning tšillit.