Hea toidu kodu

Oivaliselt lihtsad rooskapsad

Miskipärast on rooskapsad viletsa mainega. Ma ei saa üldse aru, millega nad selle ära on teeninud, sest tegelikult on need lihtsalt imemaitsvad. Väiksed kapsakesed näevad üliarmsad välja, need küpsevad ülikiiresti ning annavad kenasti välja nii terve kergema õhtusöögi mõõdu kui sobivad millelegi lisandiks. 

Tänast retsepti on natuke piinlik retseptiks nimetadagi, sest koostisosasid on koos soolaga vaid neli ja kõige keerulisem osa kogu protsessi juures on rooskapsaste pooleks lõikamine. Aga kõige lihtsamad asjad ongi tihti kõige paremad. Igal juhul soovitan poeletil ostjaid ootavad rooskapsad kiiresti oma ostukorvi tõsta ja juba umbes 20 minutit pärast koju jõudmist saad toidu pannilt oma taldrikule tõsta!

IMG_20170219_191332

Oivaliselt lihtsad rooskapsad
Portsjoneid: 2
Hinda retsepti
Prindi
Ajakulu kokku
20 min
Ajakulu kokku
20 min
Vaja läheb:
  1. 500 g rooskapsaid
  2. 40 g võid
  3. 0,5 sidruni mahl
  4. Maitse järgi soola
Juhtnöörid
  1. Lõika rooskapsad pikkupidi pooleks.
  2. Viska poolikud koos võiga pannile, proovi lõikepooled allapoole sättida ning prae vahepeal segades kõrgemal kuumusel 12-15 minutit kuni kapsakesed mõnusalt krõbedaks muutuvad.
  3. Keera kuumus maha, pigista pannile sidrunimahl ning lisa oma maitse järgi soola.
  4. Naudi kohe 🙂
http://kahvliga.ee/

Kommentaarid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta kommentaar

.
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>